Ons werk

Vertrouwen. Daar draait het om wanneer u mensen inschakelt om uw nieuwe kantoor te realiseren. U zoekt mensen die echt met u meedenken en niet alleen maar proberen u zoveel mogelijk budget te laten reserveren. Bij Cerius vindt u zulke mensen. Wij adviseren, regisseren en controleren bij nieuw-, verbouw- en renovatieprojecten en dat doen we bovendien met veel plezier. Zodat u zich ondertussen kunt blijven concentreren op waar u goed in bent.

MANIER VAN WERKEN

Tijden veranderen, mensen veranderen en organisaties veranderen mee. Dat heeft consequenties voor de indeling van uw kantoorruimte en de voorzieningen die er gewenst zijn.

>> lees verder

ONTWERP & REALISATIE

Een prettige werkomgeving vergroot de effectiviteit en productiviteit van een organisatie. Dat houden wij steeds in het achterhoofd bij het ontwerp en de realisatie van uw kantoor.

>> lees verder

(HER)ONTWIKKELING

Omdat wij dagelijks organisaties adviseren over hun ideale werkomgeving, weten wij als geen ander wat de behoefte van huurders is.
 

>> lees verder

 

Weten voor wie we allemaal gewerkt hebben?

Bekijk de lijst met onze opdrachtgevers

MANIER VAN WERKEN

Tijden veranderen, mensen veranderen en organisaties veranderen mee. Dat heeft consequenties voor de indeling van uw kantoorruimte en de voorzieningen die er gewenst zijn.

Ons werk begint met het in kaart brengen van wat u nodig heeft. Daarna zetten we, in goed overleg, alles in het werk om van uw kantoor een fijne werkplek te maken, die beter werkt en bovendien flexibel is.  En dat alles volgens een helder proces, op tijd en binnen het afgesproken budget.

ONTWERP & REALISATIE

Een prettige werkomgeving vergroot de effectiviteit en productiviteit van een organisatie. Dat houden wij steeds in het achterhoofd bij het ontwerp en de realisatie van uw kantoor. Op basis van de uitgangspunten die we samen met u hebben vastgesteld, maken we het optimale ontwerp. De realisatie is daarna een kwestie van slim inkopen, goed plannen en bouwen. Wij blijven steeds kritisch en nemen verantwoordelijkheid. En oh ja, de verrassingen bewaren we voor het openingsfeestje, niet voor in het project. 

(HER)ONTWIKKELING

Omdat wij dagelijks organisaties adviseren over hun ideale werkomgeving, weten wij als geen ander wat de behoefte van huurders is. Met een goed beeld van de (technische) mogelijkheden van een pand en de kansen voor verhoging van de huurwaarde, kunnen we een plan opstellen voor succesvolle verhuur, desgewenst in stappen. Cerius verzorgt in zo’n geval het ontwerp, de realisatie en de marketing. Dat we vooraf de kans van slagen goed kunnen inschatten heeft zich al meermaals bewezen.